Collins Street West, Victoria 8007 Australia
Monday - Friday 08:00-16:00
1800.899.900

Planseu

Case Verzi > Planseu

Planseu

Construim plansee folosind materiale cu un raport optim intre greutate si rezistenta. Trebuind sa fie foarte rezistent, folosim grinzi din otel pentru structura. Il izolam fonicpentru ca de obicei nu doresti sa stii in fiecare moment daca cineva se deplaseaza la etaj.

Il izolam si termic pentru ca nu totdeauna vrei sa incalzesti si camera de sus. Turnam mecanizat o sapa din mortar de ciment pentru ca planseul sa fie rigid, nu elastic. Finisam sapa cu utilaje special pentru ca planseul tau sa fie perfect drept.

La final obtinem un planseu cu o rezistenta inegalabila, perfect executat.

Si abia acum vin avantajele. Nu vei auzi zgomote de la etaj pentru ca acest planseu este izolat fonic. Acest planseu are prevazute goluri prin care se pot duce instalatiile oriunde doresti, fie acum fie mai tarziu daca va fi nevoie. Daca iti vine ideea sa mai pui o toaleta la etaj, ai pe unde sa tragi teava de canalizare. Daca vrei, poti monta fara sa se vada coloane de aer conditionat prin tavan. Daca vrei sa muti peretii de la etaj o poti face unde vrei tu pentru ca planseul rezista. Primesti calitate premium.