Collins Street West, Victoria 8007 Australia
Monday - Friday 08:00-16:00
1800.899.900

Pereti

Case Verzi > Pereti

Pereti

Peretii sunt cei care dau aspectul casei, pentru aceasta atentia cea mai mare s-a indreptat catre acestia:

Sunt constuiti in asa fel incat sa isi pastreze rezistenta dar si eficienta; coeficientul de trasnfer termic cat si cel fonic, sa fie de o calitate net superiora , crescand astfel gradul de confort al intregii familii. Microclimatul interior este constant  iar atmosfera este placuta, indiferent de sezon, variatiile de temperatura si umiditate sunt foarte mici: un consum scazut de agent termic de racire pe perioada verii si de incalzire pe perioada iernii.

Sunt construiti inteligent, realizati pas cu pas, pentru un rezultat de exceptie. Suprafetele caselor pe structura metalica sunt plane si nu exista denivelari, astfel incat la final sa realizam cladiri moderne, elegante si care sa prezinte un sapect ingrijit si placut.

Un avantaj important la o casa pe structura metalica este costul redus care se impleteste perfect cu aspectul impecabil. Mai mult are si un consum foarte redus de energie care se datoreaza peretilor bine izolati termic, la interior cu vata minerala, iar la exterior cu placi de polistiren;

Peretii pot fi standard sau personalizati! Cei personalizati necesite costuri suplimentare, negociabile de la pretul standard.