Collins Street West, Victoria 8007 Australia
Monday - Friday 08:00-16:00
1800.899.900

Fundatii

Case Verzi > Fundatii

Fundatii

Avand in vedere importanta deosebita a fundatiilor incercam sa redam aici principiile generale relevante avute in vedere la proiectarea si executia lor. Preferam sa executam fundatiile corect din start, nu muncim mai mult decat este nevoie.

In primul rand tinem seama de teren de fundare. In functie de conditiile de pe teren proiectam toate caracteristicile principale ale fundatiei. Adancimea fundatiei este data de adancimea la care gasim terenul bun de fundare. Latimea fundatiei este data in principal de rezistenta la compresiunea a terenului.

Deoarece continutul chimic al pamantului in care incastram fundatia joaca un rol important, decide pe baza acestui continut tipul de beton pe care il folosim.

Folosind boltarii din beton prefabricat in locul vechilor cofraje din lemn asiguram un montaj exact, curat si fara curburi sau inclinatii ale peretiilor fundatiei.

Nu facem risipa de material. In momentul in care venim pe santier stim exact ce avem de facut. Inginerii nostri calculeaza dinainte cate si ce fel de materiale sunt necesare.

Ne gandim de la inceput la izolarea termica a fundatiei si prevedem termoizolatie pe toata suprafata constructiei astfel incat factura de incalzire sa fie totdeauna mica.

Experienta acumulata cu fiecare proiect garanteaza calitatea si durabilitatea fundatiilor noastre! Calitatea este premium!