Collins Street West, Victoria 8007 Australia
Monday - Friday 08:00-16:00
1800.899.900

Despre noi

Case Verzi > Despre noi

Despre noi

Compania construieşte case pe structura metalica, un nou concept de case ecologice si ieftine, intr-un design deosebit, proiectate pentru un consum redus de energie, realizate cu materiale atent selectate şi confort sporit. Cu sistemul inovator de constructii pe structura metalica usoara, alegeţi modelele noastre de case premium şi beneficiaţi de avantajele oferite. Vă invităm să parcurgeţi fiecare etapă de construcţie începând de la fundaţie şi până la acoperiş pentru a înţelege avantajele caselor oferite de noi. Totodata suntem deschisi oricarui proiect pe care il aveti pentru a construi casa la care visati.

Fabrica de Case Verzi, siguranta sta la baza proiectarii oricarei constructii. Materialele utilizate au un ciclu de viata crescut, astfel ca in fata cutremurelor, casele pe structura metalica sunt mult mai rezistente. De asemenea, casele ecologice pe structura metalica rezista mult mai bine la incendii deoarece materialele folosite sunt neimflamabile, fiind incadrate in clasa de combustibilitate C1. .

In plus, casele ecologice nu pot fi atacate de daunatori. Prin galvanizare, nici macar rugina nu poate distruge otelul din care se executa casele pe structura metalica. Confortul termic este un alt aspect care trebuie luat in calcul in construirea unei locuinte. Astfel, in cazul caselor pe structura metalica, prin anvelopare, costurile de incalzire se reduc cu pana la 30%.

Serviciile oferite de Fabrica de Case Verzi includ montajul si realizarea de fundatii, pereti, plansee, acoperisuri, astfel ca locuinta ta va fi construita de la baza pana in cele mai mici detalii, dupa dorintele tale, la cele mai inalte standarde de calitate.

Fabrica de Case Verzi foloseste intotdeauna materiale de calitate pentru ridicarea acestor case, respecta fiecare etapa si-i acorda atentia cuvenita, de la punerea fundatiei pana la amenajari interioare, finisari exterioare si acoperisul care este izolat termic.​

Pentru elaborarea de proiecte case structura metalica si ulterior punerea acestora in aplicare cu mana de lucru calificata si cele mai bune materiale, apeleaza cu incredere la Fabrica de Case Verzi .

Specializata in ridicarea acestor tipuri de constructii, Fabrica de Case Verzi isi intampina clientii cu proiecte case structura metalica puse la punct de insusi proiectantii companiei, propunerile si portofoliul acesteia fiind o sursa de inspiratie pentru toti cei care isi doresc un astfel de camin. De asemenea, viitorul beneficiar poate veni cu propriul plan sau idei de constructie, in functie de cerintele si nevoile acestuia fiind intocmit un proiect final care sa le cuprinda pe toate cu succes.

Indiferent ca iti doresti o casa cu parter, mica si cocheta, sau visezi la un camin spatios cu mansarda, cei de la Fabrica de Case Verzi se ocupa de materializarea oricaror proiecte de case pe structura metalica, asigurandu-ti un spatiu rezidential trainic, confortabil, economic si bineinteles, estetic.